آشپزی

دلیل ریختن کباب کوبیده از سیخ

شاید این موقعیت برای شما هم پیش آمده باشد که با صبر و حوصله مواد کباب کوبیده خوشمزه ای را آماده و ذغال ها را روشن کرده باشید و سیخ ها را روی آن بچینید. اما بلافاصله فاجعه رخ دهد و ببینید که تمام مواد کباب کوبیده از روی سیخ می ریزند. می دانیم، صحنه بسیار...

26 بهمن 1403

طرز تهیه اسنک مرغ خانگی و خوشمزه

همه ما اسنک مرغ را دوست داریم و هر از گاهی آن را درست می کنیم. این غذا در بیشتر کشورهای خارجی و بعلاوه ایران به عنوان پیش غذا سرو می گردد و معمولاً به علت در دسترس بودن مواد تهیه آن، خیلی سریع آماده می گردد. طرز تهیه اسنک مرغ ساده است و شما می توانید با مواد...

19 بهمن 1403

طرز تهیه خورش گردو اسفناج

خورش گردو اسفناج یکی از غذاهای ایرانی بسیاری خوشمزه به شمار می آید که مخصوص شهر دامغان است و طعم به خصوصی دارد. در طرز تهیه خورش گردو اسفناج ، باید اسفناج و گشنیز را خرد کنید و تفت دهید. گوشت را نیز پس از خرد کردن با پیاز تفت داده و سپس سیر را به این مواد...

18 بهمن 1403

طرز تهیه خورش قارچ با 3 رسپی متفاوت

اگر با طعم قارچ میانه خوبی دارید، طرز تهیه خورش قارچ را از قلم نیندازید. قارچ و گوشت در کنار هم، منابع پروتئینی خوبی هستند که در ترکیب با سایر ادویه جات و چاشنی ها، طعم خاص و بسیار خوشمزه ای می سازند. به علاوه، این خورشت، به خاطر وجود زعفران، خورشتی خوش...

5 بهمن 1403

طرز تهیه هواری با ماهی، تن ماهی و گوشت

اگر پلوهای مخلوط را دوست دارید و عاشق طعم ماهی هستید، طرز تهیه هواری پلو شما را به یک غذای فوق العاده جنوبی می رساند. غذایی که تهیه آن در استان هرمزگان و شهر بندرعباس، سابقه ای طولانی دارد و عطر ادویه جات تند و تیز آن، آن اشتهای هر رهگذری را تحریک می نماید.

2 بهمن 1403

طرز تهیه سالاد فصل و سس مخصوص سالاد فصل

سالاد فصل، یک نوع از سالاد است که می توان آن را در فصول مختلف آن را تهیه کرد و با توجه به طبع هر فصل به آن مواردی اضافه و یا از آن حذف کرد. با این که برای تهیه سالاد فصل چندین طرز تهیه مختلفی وجود دارد، در تمام آن ها سبزیجات کاهو، هویج، خیار و گوجه به صورت...

28 دی 1403

طرز تهیه شله مشهدی با قیمه، غذای محبوب خراسانی ها

در این راهنمای آشپزی قرار است طرز تهیه شله مشهدی به عنوان یک غذای فوق العاده خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم. از نام این غذا، می توان به خوبی حدس زد که اصالت آن به شهر مشهد بر می گردد. این طور که گفته می گردد، قدمت این غذای خوشمزه، به دوران قاجار بازمی...

27 دی 1403

طرز تهیه نان باگت خانگی با آرد نانوایی، آرد سفید و &amphellip

نان باگت به طور خاص برای غذاهای حاضری، ساندویچی و به طور کلی فست فودی، کاربرد بیشتری دارد. هرچند که خاستگاه این نان، به فرانسه بازمی شود، اما در حال حاضر تهیه آن در بسیاری از کشورها رواج دارد.

26 دی 1403

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر و با فر ، خوشمزه و پفکی مثل قنادی

شیرینی نارگیلی جزو آن دسته شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که به ویژه در کنار انواع دیگر شیرینی مثل نان برنجی، شیرینی کشمشی و شیرینی نخودچی، آداب مهمان نوازی ایرانی در عید نوروز و آغاز سال تازه را تکمیل می نماید. با این حال برای لذت بردن از عطر و طعم...

26 شهریور 1402

طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده خانگی، ترد و خوشمزه

شیرینی کشمشی که جزء شیرینی های خشک و البته سنتی محسوب می گردد در ایران بسیار هوادار دارد. این شیرینی خشک را می توانید به عنوان یک میان وعده سبک در دورهمی هایتان به همراه چای، شیر کاکائو یا قهوه سرو کنید. با توجه به راحتی دستور و در دسترس بودن تمامی مواد...

17 شهریور 1402

ثمر در شرق بنفشه به بار نشست

به گزارش خبرنگار خبرنگاران در شیراز، زینب فولادی نویسنده این کتاب، دانش آموخته فقه و مبانی حقوق در مقطع کارشناسی ارشد است. او موسس آموزشگاه هنر و ادبیات کودک و نوجوان و مدرس آموزش نویسندگی خلاق برای نوجوانان است.

24 مرداد 1402

مامان بادامی کیست و چگونه یکی از آن ها نباشیم؟!

زمانی که تایلر بِندر آغاز به ساخت ویدیوهای تیک تاکی می کرد، هرگز تصور نمی کرد که روزی این ویدیوها و اصطلاحی به نام مامان بادامی (Almond mom) روزی به ترندی جهانی در زمینه فرهنگ غذایی مادران و تأثیر آن بر رژیم بچه ها تبدیل گردد اما این اصطلاح به چه معناست؟ چرا...

1 تیر 1402

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار

مرغ ترش گیلانی از ترکیب مرغ و گردو و رب انار و سبزی مخصوص گیلانی تهیه می گردد. شما می توانید سبزی مرغ ترش را از فروشگاه ها تهیه کنید.

6 خرداد 1402

تهرانی ها آش خور بودند، کدام غذای ایرانی به یونسکو رسید؟

آش ایرانی در شناسنامه فرهنگ غذای یونسکو ثبت ملی شده است؛ غذایی که محبوب ایرانی هاست. به نحوی که واژه آش پز را از فردی که آش می پخته، قرض گرفته اند و درگذر زمان به فردی که وظیفه پخت هر گونه غذایی را برعهده داشته، نسبت داده شده. خواندن قصه آش در تهران ونحوه...

3 اردیبهشت 1402

نان رمضان نارگیلی با بافت پنبه ای

نان ها در ماه رمضان بسیار پر طرفدارتر از قبل هستند و خانم های خانه مشغول تهیه نان های مختلف برای سفره افطار می شوند.

22 فروردین 1402

طرز تهیه نان رمضان ترکی مخصوص به روش تبریزی

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به شمار میرود. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می نمایند. نان رمضان تبریزی مانند نان های حجیم است با این تفاوت که روی آن شربت یا شهد می دهیم. این نان مناسب برای ماه رمضان و موقع افطار است که...

16 فروردین 1402

3 طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی و رستورانی

کتلت مرغ ساده یا کباب شامی مرغ یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای نونی سریع و نیم ساعته برای ناهار ایرانی است که با مرغ خام و پخته هر دو قابل تهیه است. 2 طرز تهیه شامی مرغ مرحله به مرحله به همراه فیلم آموزشی کتلت فیله مرغ با مرغ خام و پخته را در مجله خبرنگاران...

23 اسفند 1401

راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟

سمنو یک دسر غلیظ خوشمزه و کشدار ایرانی است و طعم و رنگ این دسر بستگی به نکاتی دارد که در هنگام طبخ رعایت کنید.

28 بهمن 1401

طرز تهیه پیروگی لهستانی خوشمزه با فیلینگ سیب زمینی پنیری

پیروگی یک دلمه یا پیراشکی لذیذ است که به کشور لهستان در اروپای شرقی تعلق دارد. این غذای لهستانی یک دلمه خمیری مانند دامپلینگ است که داخل آن با موادی همانند سیب زمینی، گوشت چرخ نموده، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا و کره آب شده پر می گردد. البته پیروگی را با...

5 دی 1401

طرز تهیه اشکنه کشک زابلی؛ یک وعده سبک، خوشمزه و مقوی

اشکنه کشک در عین خوشمزگی بسیار مقوی است و حتی می توانید به عنوان یک وعده سبک و بدون گوشت آن را در رژیم غذایی خود جای دهید.

20 آبان 1401
تعداد: (40)