طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار

به گزارش پیوند تجارت، مرغ ترش گیلانی از ترکیب مرغ و گردو و رب انار و سبزی مخصوص گیلانی تهیه می گردد. شما می توانید سبزی مرغ ترش را از فروشگاه ها تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار

مرغ ترش گیلانی با رب انار یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و ساده و مخصوص استان گیلان است و شما می توانید به سادگی این مرغ را در خانه تهیه کنید. سبزی این مرغ از خالیواش و چوچاق تهیه می گردد و اگر در دسترس ندارید می توانید از ترکیب سبزی ها حذف یا از سبزی خشک آن بهره ببرید. اما مرغ ترش گیلانی به روش اصلی بدون لپه است و شما می توانید آن را همراه یک پلو زعفرانی خوشمزه تهیه کنید. با مجله اینترنتی پیوند تجارت همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار

  • مرغ ران یا سینه 2 عدد
  • سبزی مخصوص مرغ ترش (جعفری، تره، گشنیز، برگ سیر، نعنا، چوچاق، کمی اسفناج و خالواش) سرخ شده 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • گردو آسیاب شده 1/2 پیمانه
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • رب نارنج یا آب نارنج 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به اندازه لازم

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار

مرحله اول

ابتدا باید مرغ را نیم پز کنید. شما باید به تعداد افراد تکه های مرغ بهره ببرید. مرغ را با کمی زردچوبه و فلفل سیاه و نمک ماساژ دهید و 1 ساعت کنار بگذارید. سپس داخل تابه خوب سرخ کنید تا طلایی گردد. اندازهی آب و یک پیاز 4 قاچ شده اضافه کنید تا مرغ ها نیم پز شوند.

مرحله دوم

از قبل سبزی مخصوص را آماده و سرخ کنید. می توانید از بسته بندی های سرخ شده موجود در بازار بهره ببرید. سبزی خشک هم می توانید بریزید. یک ربع داخل آب خیس و سپس آبکشی کنید. پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا کمی سبک گردد.

مرحله سوم

در ادامه سبزی مخصوص را اضافه کنید و تفت دهید و بعد گردو آسیاب شده را اضافه نمایید و به همراه مواد کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو از بین برود. در ادامه رب انار و نارنج و گوجه را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب ها از بین برود. سپس از آب مرغ مرحله اول به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم

فقط باید مواد کمی رقیق شوند. سپس ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید تا به جوش بیاید. وقتی به این مرحله رسید باید مرغ های نیم پزشده را اضافه و در قابلمه را ببندید تا خوب غلیظ و یکدست گردد. این خورشت باید کاملا غلیظ گردد. سپس کمی بچشید تا مزه ها متعادل باشد. اگر به دستور پخت غذاهای ایرانی علاقه دارید، طرز تهیه آلبالو پلو بدون گوشت و شکر را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار

  • می توانید به جای آب نارنج از آبغوره نیز بهره ببرید.
  • در برخی از نقاط گیلان تخم مرغ نیز داخل خورشت می ریزند.
  • رب گوجه فرنگی در دستور اصلی وجود ندارد ولی برای خوش رنگ شدن اضافه شده است.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی، روش تهیه سه سوته فالوده شیرازی را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با رب انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید