نان رمضان نارگیلی با بافت پنبه ای
به گزارش پیوند تجارت، نان ها در ماه رمضان بسیار پر طرفدارتر از قبل هستند و خانم های خانه مشغول تهیه نان های مختلف برای سفره افطار می شوند.
نان رمضان نارگیلی یکی از این نان ها است که بافت بسیار نرم و پنبه ای دارد و شما می توانید با یک خمیر فوق العاده این نان را تهیه کنید. این نان را می توانید با آرد شیرینی پزی یا فانتزی تهیه کنید که با آرد فانتزی بافت نرم تری خواهد داشت. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.
عناوین مطلب
- مواد لازم برای تهیه نان رمضان نارگیلی
- مواد میانی
- طرز تهیه نان رمضان نارگیلی
- مرحله اول
- مرحله دوم
- مرحله سوم
- مرحله چهارم
- فوت و فن های دستور پخت نان رمضان نارگیلی
- همچنین بخوانید:
مواد لازم برای تهیه نان رمضان نارگیلی
- آرد فانتزی الک شده 3 پیمانه
- شیر ولرم 1 پیمانه
- نمک 1 قاشق چای خوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- شیر خشک قنادی به دلخواه 1.5 قاشق چای خوری
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- خمیر مایه 1/2 قاشق غذاخوری
- کره نرم شده یا روغن مایع 1.5 قاشق غذاخوری
مواد میانی
- کره نرم شده 1.5 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل به اندازه دلخواه
طرز تهیه نان رمضان نارگیلی
در تهیه این نان از شیر خشک قنادی استفاده شده است که افزودن آن دلخواه است و می توانید آن را حذف کنید.
مرحله اول
برای تهیه این نان باید شیر ولرم شده را به همراه شکر، تخم مرغ، وانیل، خمیرمایه و شیر خشک قنادی داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی کمی هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه باید آرد و نمک را باهم مخلوط، سه بار الک و کم کم اضافه کنید.
مرحله دوم
آرد را به حدی اضافه کنید که خمیر جمع شود و بعد روی سطح آرد پاشی شده خمیر را با دست خوب ورز دهید. سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید و حدود 7 دقیقه خمیر را با دست ورز دهید، حالا باید کره نرم شده را به خمیر اضافه کنید و مجدد خمیر را ورز دهید. بعد خمیر را به شکل یک چانه گرد حالت دهید و سپس آن را داخل کاسه چرب شده قرار دهید و به مدت 1 ساعت زمان دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله سوم
در ادامه باید خمیر را روی سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید و با وردنه حدود نیم سانت باز و دور گیری کنید تا یک مستطیل تمیز داشته باشید. مواد میانی را روی خمیر بکشید و بعد شکر و پودر نارگیل را همه جای خمیر بریزید و با استفاده از یک کاردک خمیر را در جهت عرض رول کنید و بعد از رول کردن، خاتمهی خمیر را با دست بچسبانید که درز خمیر بسته شود. در خاتمه با کمک یک نخ تمیز خمیر را برش بزنید یا از یک چاقو تیز استفاده کنید و درز رول ها را نیز به هم بچسبانید.
مرحله چهارم
حالا رول ها را باید در ظرف مخصوص فر که از قبل چرب کردید قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت دیگر زمان دهید تا مجدد حجیم شود. سپس ظرف را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه با دمای 180 قرار دهید تا نان ها بپزند. در خاتمه گریل را نیز روشن و روی نان که طلایی شد از فر خارج و همان طور که گرم است با کره روی آن را رومال کنید.
فوت و فن های دستور پخت نان رمضان نارگیلی
- فر حتما باید از 20 دقیقه قبل داغ شده باشد.
- بهتره المنت بالا و پایین همزمان روشن باشد. اگر فر شما این قابلیت ندارد در خاتمه باید المنت بالا را روشن کنید.
- به جای پودر نارگیل می توانید از شکلات یا مربا استفاده کنید.