3 طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی و رستورانی
به گزارش پیوند تجارت، کتلت مرغ ساده یا کباب شامی مرغ یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای نونی سریع و نیم ساعته برای ناهار ایرانی است که با مرغ خام و پخته هر دو قابل تهیه است. 2 طرز تهیه شامی مرغ مرحله به مرحله به همراه فیلم آموزشی کتلت فیله مرغ با مرغ خام و پخته را در مجله خبرنگاران بخوانید و دیدن کنید. در همراه ما باشید.
کتلت مرغ بدون سیب زمینی یا با سیب زمینی علاوه بر وعده ناهار، به عنوان یک غذای نونی خوشمزه برای شام، هم برای شام مهمانی و هم برای ، یک گزینه غذا با مرغ عالی است.
کتلت مرغ یک غذای ایده آل برای هم هست که در فهرست هم جایگاه ویژه ای دارد. کتلت مرغ یک در است. طرز تهیه خوشمزه ترین کتلت مرغ را در اینجا بخوانید.
طرز تهیه کتلت مرغ چرخ نموده با سیب زمینی
مدت زمان آماده سازی و پخت کتلت مرغ 30 دقیقه است. طرز تهیه شامی مرغ بسیار آسان است. همراه ما باشید.
مواد لازم کتلت سیب زمینی با مرغ برای 6 تا 8 نفر
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 2 عدد میانه
- سیب زمینی درشت: 6 عدد
- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز میانه: 2 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- زعفران دم نموده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان دلخواه
مراحل کتلت مرغ با سیب زمینی
با طرز تهیه کتلت مرغ و سیب زمینی به صورت نرم و خوشمزه، اول از هر چیز باید سینه های مرغ را چرخ کنید و بعد مواد کتلت را آماده کنید. برای تهیه این کتلت خوشمزه با ما همراه شوید.
مرحله اول؛ چرخ کردن سینه مرغ برای کتلت مرغ
برای درست کردن این کباب شامی مرغ ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان را با چرخ گوشت چرخ کنید یا در غذاساز پوره کنید. می توانید میزانی چربی گوسفندی هم در صورت دلخواه به مرغ اضافه نموده و همراه با آن چرخ یا پوره کنید تا کتلت مرغ لطیف تر گردد.
برای خرید می توانید به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای اقدام کنید.
بیشتر بخوانید: 12 راز خوشمزه شدن کتلت، شامی و کوکو
مرحله دوم؛ رنده کردن سیب زمینی و پیاز
در یک کاسه بزرگ سیب زمینی ها را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید. پیازها را هم درشت رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. گرفتن آب پیاز باعث جلوگیری از وا رفتن کتلت مرغ در هنگام سرخ شدن می گردد.
مرحله سوم؛ اضافه کردن سیب زمینی و پیاز به سینه مرغ چرخ نموده با تخم مرغ
تخم مرغ را هم روی مواد بشکنید و گوشت چرخ شده مرغ را اضافه کنید. تمام مواد را با دست خوب ورز دهید. آنقدر مواد کتلت را ورز دهید تا مایه یکدست و لطیف گردد. زعفران دم نموده غلیظ و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید تا یکدست گردد.
برای خرید ، ، و می توانید از مجموعه فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم؛ سرخ کردن کتلت مرغ
در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و با دست از مایه کتلت برای هر عدد کتلت مرغ به میزان یک گردو بردارید، کف دست پهن کنید و در آرد سفید بغلتانید و با احتیاط در ماهیتابه بگذارید تا روی شعله ملایم گاز هر دو طرف کتلت سرخ گردد. را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی بخرید.
طرز تهیه کتلت مرغ بدون سیب زمینی هم مرسوم است که در این صورت در واقع کتلت مرغ تابه ای خواهیم داشت.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه ای مرغ
فیلم آموزش طرز تهیه کتلت مرغ
طرز تهیه شامی مرغ و سیب زمینی با مرغ پخته
زمان آماده سازی و پخت کتلت مرغ: 1 ساعت
مواد لازم طرز تهیه شامی مرغ و سیب زمینی برای 6 نفر
- سینه مرغ میانه: 2 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- پیاز میانه: 2 عدد
- سیب زمینی میانه: 6 عدد
- آرد سوخاری: 2 استکان
- زعفران دم نموده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
مراحل طرز تهیه شامی مرغ پخته با سیب زمینی
در این روش مرغ ابتدا با ادویه ها آبپز می گردد و بعد مایه کتلت مرغ با آن درست می گردد. در شامی مرغ و سیب زمینی با مرغ پخته کمی از آرد سوخاری استفاده می کنیم. انواع از جمله آرد سوخاری را می توانید از فروشگاه های زنجیره ای به صورت تلفنی، حضوری و اینترنتی بخرید. با مرحله به مرحله تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی همراه ما باشید.
مرحله اول؛ آماده سازی مواد کتلت مرغ پخته
برای درست کردن شامی کباب یا کباب شامی مرغ با مرغ پخته ابتدا باید سینه مرغ را با آب، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. سیب زمینی ها را هم بپزید و سپس با رنده ریز رنده کنید. پیازها را هم با رنده درشت رنده کنید و آب شان را بگیرید.
مرحله دوم؛ چرخ کردن مرغ پخته و سیب زمینی
حالا مرغ پخته شده را تکه تکه کنید و همراه با سیب زمینی رنده شده چرخ کنید.
مرحله سوم؛ اضافه کردن پیاز رنده شده و تخم مرغ به مواد کتلت
سپس ترکیب سیب زمینی و مرغ چرخ نموده با با پیاز رنده شده و آب گرفته، تخم مرغ، زعفران، نمک و فلفل مخلوط نموده و مایه کتلت را خوب ورز دهید.
مرحله آخر؛ سرخ کردن شامی مرغ و سیب زمینی
برای سرخ کردن کتلت پودر سوخاری را در یک بشقاب بریزید، از مایه کتلت برای هر عدد به میزان یک پرتقال میانه بردارید. مایه کتلت را در کف دست به شکل گرد یا بیضی پهن کنید. برترین ضخامت برای کتلت مرغ یک سانتی متر است. مایه کتلت را در آرد سوخاری بغلتانید و کتلت ها را روی شعله میانه گاز و در روغن داغ سرخ کنید.
طرز تهیه شامی مرغ بدون آرد سوخاری هم به همین صورت است. آرد سوخاری را می توانید حذف کنید.
کتلت مرغ را با سبزیجات پخته یا گریل شده و سیب زمینی سرخ نموده یا سیب زمینی تنوری سرو کنید. طرز تهیه این کتلت با گوشت بوقلمون خام و پخته هم بسیار لذیذ و خوشمزه است.
طرز تهیه کتلت مرغ شیرازی
برای طرز تهیه کتلت مرغ شیرازی، کتلت مثل روش دوم یعنی به روش مرغ آبپز شده درست می گردد. ابتدا باید مرغ را آبپز و چرخ کنید. سپس آن را با ادویه ها مخلوط کنید. در این کتلت از سیب زمینی استفاده نمی گردد و سبزیجات معطر مثل گشنیز، شوید و جعفری به کار می رود. تخم مرغ و آرد هم به انسجام این کتلت یاری می نمایند.
بعد از آماده شدن مواد، آنها را سرخ کنید و نیازی به پودر آرد سوخاری هم نخواهید داشت. این کتلت را با برنج یا بدون برنج و با و نان می توانید میل کنید.
طرز تهیه کتلت مرغ با برنج
برای درست کردن کتلت مرغ با برنج، می توانید به هر یک از روش های بالا، کتلت مرغ را درست کنید. سپس برنج را به صورت آبکش یا کته ای بپزید و کتلت ها را در کنار آن سرو کنید. را به صورت تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های زنجیره ای تهیه کنید.
سوالات متداول
چه کار کنیم که کتلت مرغ وا نرود؟
برای جلوگیری از وا رفتن کتلت مرغ، حتما آب پیازی که رنده نموده اید را بگیرید.
به مایه کتلت کمی (به میزان 1 قاشق غذاخوری) آرد اضافه کنید.
مایه کتلت مرغ را قبل از سرخ کردن در تابه، به مدت 30 دقیقه استراحت بدهید.
چه کار کنیم که کتلت مرغ به تابه نچسبد؟
برای این که کتلت از تابه به راحتی جدا گردد، حتما مراحل و نکات جلوگیری از وا رفتن کتلت مرغ را انجام دهید. روغن باید کاملا داغ باشد. به روغن داغ هم کمی نمک اضافه کنید تا از چسبیدن کتلت جلوگیری گردد. ضمناً حتما از تابه نچسب که تفلون آن سالم باشد، بهره ببرید.
منبع: افق کوروش