طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده خانگی، ترد و خوشمزه

به گزارش پیوند تجارت، شیرینی کشمشی که جزء شیرینی های خشک و البته سنتی محسوب می گردد در ایران بسیار هوادار دارد. این شیرینی خشک را می توانید به عنوان یک میان وعده سبک در دورهمی هایتان به همراه چای، شیر کاکائو یا قهوه سرو کنید. با توجه به راحتی دستور و در دسترس بودن تمامی مواد اولیه آن، طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده را اینجا برایتان خواهیم گفت. شما اگر در پی دستوری ساده و راحت برای عصرانه تان هستید، می توانید طرز تهیه شیرینی نخودچی را هم امتحان کنید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده خانگی، ترد و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

  • آرد 290 گرم
  • پودرقند 250 گرم
  • کره 150 گرم
  • تخم مرغ دو عدد
  • کشمش پلویی 120 گرم
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده

1. کره و پورقند را مخلوط کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده ، تخم مرغ و کره را 30 دقیقه قبل از درست کردن شیرینی از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد. یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا در آن کره و پودر قند را با دور تند برای پنج دقیقه هم بزنید. بعد از آن که مخلوط حالت خامه ای به خود گرفت نوبت به اضافه کردن تخم مرغ ها می رسد.

2. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده باید تخم مرغ ها را یکی یکی و با فاصله یک دقیقه ای به کاسه اضافه کنید. بعد از یک دقیقه هم زدن، وانیل را به مخلوط اضافه نموده و مجدد هم بزنید. اگر از وانیل شکری استفاده می کنید بهتر است اندازه آن را بیشتر کنید تا در نهایت شیرینی تان به تلخی نزند. از دیگر شیرینی هایی که برای عید می توانید آن را آماده کنید کوکی سریع با خمیر کوکی کاپو است که ظاهری شبیه به شیرینی کشمشی دارد.

3. آرد را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه شیرینی کشمشی یک قاشق از آردی که کنار گذاشته اید را برداشته و بقیه را روی مواد داخل کاسه الک کنید. سپس با یاری یک کف گیر آن را خوب هم بزنید. بهتر است قبل از الک کردن آرد روی مواد، آن را جداگانه سه بار الک کنید تا حباب های اضافی اش گرفته گردد.

4. فر را آماده کنید

در ادامه طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید. تا گرم شدن فر، به سراغ سینی آن بروید و با کاغذروغنی کامل بپوشانید. اگر کاغذروغنی ندارید داخل آن را با روغن چرب نموده و کمی آرد بپاشید. اگر علاقه مند به کیک های سنتی هستید پیشنهاد ما به شما امتحان کردن طرز تهیه کیک یزدی با ماست است.

5. کشمش ها را اضافه کنید

برای پیش بردن ادامه مراحل طرز تهیه شیرینی، کشمش ها را خوب شسته و با آن یک قاشق آرد خوب هم بزنید. سپس آن را الک نموده و به مخلوط اضافه کنید. به آرامی با کف گیر هم بزنید تا کشمش به صورت مساوی پخش شوند. یک ساعت زمان دهید تا کشمش ها در مخلوط خیس بخورند. مراقب باشید مایه خمیری تان گلوله گلوله نگردد. در صورت تمایل می توانید آن را به همراه وانیل به مخلوط اضافه کنید.

6. خمیر را قالب بزنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده یک قاشق از مایه خمیر را بردارید و به مقدار یک دایره کوچک یا گردو روی سینی فر بریزید. از قیف هم می توانید بهره ببرید. ممکن است مایه خمیر کمی سفت گردد که جای هیچ نگرانی نیست. مایه خمیر بعد از قرار گرفتن در فر خود به خود باز شده و فضای بیشتری را اشغال می نماید پس احتیاج است آن ها را با فاصله از هم بریزید. سینی فر را در طبقه وسط بگذارید تا با همان دمای 160 درجه سانتی گراد برای 20 تا 15 دقیقه بپزد. بعد از آن که کمی اطراف شیرینی کشمشی ها طلایی شد می توانید از فر بیرون بیاورید. برای داشتن شیرینی ترد و شکننده، آن را به مدت 25 تا 20 دقیقه در فر بگذارید.

شیرینی کشمشی ساده را در منزل برای دورهمی ها، اعیاد و مناسبت های مذهبی تهیه کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه شیرینی کشمشی

یکی از شیرینی هایی که در مناسبت های مذهبی برای پخش در میان مردم می توان پخت، شیرینی کشمشی ساده است که با رعایت نکات زیر تجربه بهتری از پخت آن خواهید داشت.

عطر و طعم بهتر شیرینی

پیشنهاد ما به شما برای داشتن شیرینی خوش عطر و بو استفاده از گلاب و زعفران در مواد اولیه است. شما می توانید اندازه کمی گلاب به همراه وانیل به مواد اضافه نموده و هم بزنید. در صورت نداشتن کره از روغن جامد هم به همان اندازه می توانید بهره ببرید اما کره طعم و مزه آن را بهتر خواهد نمود. در صورت داشتن گردو، آن را خرد نموده و به همراه کشمش به مایه اضافه کنید تا علاوه بر شکل، طعم بهتری هم به خود بگیرد. در صورت استفاده از مارگارین به جای کره، شیرینی تان تَر و ترد خواهد شد.

روغن جامد در شیرینی

زمانی که شما به جای کره از روغن استفاده جامد استفاده می کنید حتما باید آن را صاف کنید. با توجه به اندازه روغن در طرز تهیه شیرینی کشمشی ممکن است آرد بیشتری مصرف گردد.

طرز تهیه شیرینی

این شیرینی مانند ده ها شیرینی و کیک های اسفنجی علاوه بر فر در توستر و قابلمه هم درست می گردد. تابه های دوطرفه یکی از همان راه ها است که به راحتی می توانید این شیرینی ترد و خوشمزه را در آن آماده کنید. اگر شما جزء افرادی هستید که روده تحریک پذیری دارید پس جای نگرانی نیست به این خاطر که می توانید به راحتی طرز تهیه شیرینی بدون گلوتن را امتحان کنید.

نحوه نگه داری شیرینی

شیرینی کشمشی های اضافه را در یک ظرف دربسته بگذارید تا بتوانید آن را تا سه روز در دمای اتاق نگه دارید. اگر ظرف دربسته شیرینی را در یخچال بگذارید تا یک هفته امکان نگه داری آن را خواهید داشت. در صورت زیاد درست کردن شیرینی، آن ها را باید در کیسه های پلاستیکی زیپ دار بگذارید و تا سه ماه در فریزر بگذارید. برای سرو شان آن ها را در سینی فر بگذارید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 10 دقیقه گرم شان کنید. طرز تهیه کیک یزدی با شیر را هم می توانید به آسانی در منزل امتحان کنید.

نگه داری خمیر شیرینی کشمشی

گاهی خمیرشیرینی اضافه می آید که می توانید آن را در یک پلاستیک زیپ دار گذاشته و در فریزر قرار دهید. شما با این کار می توانید آن را تا سه ماه در آن جا نگه دارید. برای پخت شیرینی ها خمیر را شب قبل در یخچال بگذارید و سپس بقیه مراحل را طبق دستور پیش بروید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده خانگی، ترد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی کشمشی ساده خانگی، ترد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید