راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟

به گزارش پیوند تجارت، سمنو یک دسر غلیظ خوشمزه و کشدار ایرانی است و طعم و رنگ این دسر بستگی به نکاتی دارد که در هنگام طبخ رعایت کنید.

راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟

سمنو دسر خوشمزه و غلیظ و کشداری است که مزه شیرین و رنگ قرمز زیبایی دارد. سمنو را می توان به صورت آماده از بیرون تهیه کرد اما طرز تهیه سمنو در منزل هم کار سختی نیست و باید در پخت آن نکاتی را رعایت نمود تا یک سمنوی خوشمزه با طعم و رنگ بی نظیر تهیه نمود. برای تهیه سمنو خوشمزه با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا بدانید راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟

چرا رنگ سمنو قرمز نمی گردد؟

راز خوش رنگ شدن سمنو را در موارد زیر بیابید:

  • در هنگام پخت سمنو از قابلمه مناسب و مسی بهره ببرید.
  • حرارت پخت سمنو خیلی کم یا خیلی زیاد نباشد.
  • نباید مدت زمان پخت سمنو کم باشد.
  • از جوانه گندم سبز شده استفاده نکنید.
  • اجازه دهید سمنو دم بکشد.

راز خوش رنگ شدن سمنو

  • این دسر خوشمزه را در قابلمه مسی تهیه کنید، این گونه دسر شما قهوه ای روشن می گردد.
  • در پخت سمنو با رنگ قرمز عالی، حتما به شعله گاز توجه کنید و سمنو را با حرارت ملایم بپزید.
  • در پخت سمنو صبر و حوصله داشته باشید و عجله نکنید و اجازه دهید سمنو کامل جا بیفتد.
  • برای راز خوش رنگ شدن سمنو، بعد از پخت حدود 2 ساعت در قابلمه را با یک دم کنی بپوشانید تا سمنو دم بکشد. شعله گاز در این مرحله باید تا حد امکان کم باشد تا رنگ سمنو تیره گردد. در طول این مدت گاهی سمنو را هم بزنید تا ته نگیرد.
  • اگر اندازه سمنوی شما کم است و در قابلمه کوچک تری آن را پخته اید، به جای دم کردن آن می توانید قابلمه سمنو را به مدت یک ساعت درون فر قرار دهید تا آماده گردد.
  • توجه داشته باشید که جوانه های گندم به هیچ وجه نباید سبز بشوند، در غیر این صورت از خیر داشتن سمنو خوش رنگ بگذرید.
  • اگر سمنو در حین پخت غلیظ شد اما رنگ آن به رنگ دلخواه ما در نیامد، دو الی سه لیوان آب به آن بیفزایید و هم بزنید و بگذارید باز هم خوب بجوشد و مجددا دم بکشد.
  • برای خوش رنگ شدن سمنو، سه ساعت مانده به اینکه سمنو دم بکشد، حتما به آن روغن اضافه نمایید. برای تماشا دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی کیک شیره و ارده مجلسی که شما را داغ می نماید را بخوانید.
  • برای راز خوش رنگ شدن سمنو: در هنگام پخت و جوش آمدن آن به ظرف مسی یکی دو قالب لیوانی یخ اضافه کنید تا سمنو به رنگ قرمز زیبا در بیاید و کاملا مغزپخت گردد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی این غذا برای مهمانی های زمستانی خیلی می چسبد را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟" امتیاز دهید

1 کاربر به "راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟" امتیاز داده است | 2 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز خوش رنگ شدن سمنو چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید