طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر و با فر ، خوشمزه و پفکی مثل قنادی

به گزارش پیوند تجارت، شیرینی نارگیلی جزو آن دسته شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که به ویژه در کنار انواع دیگر شیرینی مثل نان برنجی، شیرینی کشمشی و شیرینی نخودچی، آداب مهمان نوازی ایرانی در عید نوروز و آغاز سال تازه را تکمیل می نماید. با این حال برای لذت بردن از عطر و طعم این شیرینی خوشمزه نیازی نیست منتظر نوروز بمانیم. البته پیش تر راجع به طرز پخت شیرینی نارگیلی صحبت کردیم اما شیرینی نارگیلی جزو آن دسته از شیرینی هایی است که حتی اگر فر ندارید، می توانید به راحتی در خانه تهیه نموده و از آن لذت ببرید. پس با طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر و با فر همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر و با فر ، خوشمزه و پفکی مثل قنادی

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر

  • پودر نارگیل 1 پیمانه
  • شکر 3.4 پیمانه
  • روغن نباتی 1.3 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • آب لیمو نصف قاشق چای خوری
  • عصاره وانیل نصف قاشق چای خوری
  • پودر پسته (در صورت تمایل) مقداری برای تزیین

مراحل طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر

1. مخلوط کردن مواد

پودر نارگیل، شکر، روغن و سفیده های تخم مرغ را در کاسه ریخته و با سرعت میانه مخلوط کن، به مدت 10 دقیقه خوب مخلوط کنید تا سفیده های تخم مرغ کف نموده و بافت مواد شما پفکی گردد. بعلاوه می توانید برای بهتر مخلوط شدن مواد باهم، از دستگاه غذاساز بهره ببرید.

نکته: تازه بودن پودر نارگیل در کیفیت خاتمهی شیرینی شما بسیار مهم است. هرچه پودر نارگیل تازه تری داشته باشید، شیرینی های شما کمتر خشک شده و پرطراوت تر خواهند بود.

2. داغ زدن مواد

پس از اینکه مواد به خوبی باهم مخلوط شدند، نوبت به داغ زدن آن ها می رسد. برای این کار، یک تابه با میزان میانه را روی گاز قرار بدهید. سپس مواد مخلوط شده را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی شعله میانه هم بزنید تا دانه های شکر آب شوند.

در خاتمه این مرحله، قدری از مواد را با انگشتتان امتحان کنید. چنانچه دانه های شکر زیر انگشت حس نمی شدند، مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا در دمای معمولی اتاق، قدری استراحت نمایند. پس از خنک شدن مواد، آب لیمو و عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و از طریق یک قاشق یا لیسک، مجددا خوب مخلوط کنید.

نکته: در این مرحله بسیار مهم است که مواد را مدام مخلوط کنید تا به هم نچسبیده و ته نگیرند. بعلاوه توجه به حرارت گاز هم مهم است، چرا که هدف از این مرحله، پختن مواد نیست.

3. پختن شیرینی ها در فر و بدون فر

چنانچه از فر، ماکروفر یا اون توستر استفاده می کنید، آن را از قبل به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. چنانچه از فر استفاده نمی کنید، یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید که میزان آن، از سینی موردنظرتان که می خواهید شیرینی ها را در آن بپزید، بزرگ تر باشد. بعلاوه به یک پایه هم برای قرار دادن سینی روی آن نیاز داریم. می توانید برای این کار از پایه های نگهدارنده سماور، یا حتی یک قالب بزرگ مخصوص شیرینی پزی بهره ببرید. قابلمه تان را با در بسته به مدت 20 دقیقه روی شعله میانه رو به کم قرار بدهید تا خوب گرم گردد.

در این مدت، مخلوط نارگیلی را در یک قیف مخصوص شیرینی پزی بریزید. کف قالب موردنظرتان را کاغذ روغنی پهن نموده و یا خوب چرب کنید، سپس شیرینی ها را به یاری قیف و با فاصله از هم، به صورت دایره ای روی سینی فر بچینید. می توانید روی شیرینی ها را با کمی پودر پسته تزیین کنید.

سینی را داخل فر و یا قابلمه قرار داده و اجازه بدهید به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شوند، در فر مانده و بپزند. پس از خاتمه پخت، شیرینی ها را از فر یا قابلمه خارج نموده، اما همان موقع از سینی برندارید. اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند، سپس آن ها را به ظرف سرو موردنظر منتقل کنید. شیرینی نارگیلی معمولا در کنار شیرینی گردویی (که با زرده تخم مرغ پخته می گردد و نیازی به سفیده ندارد) تهیه می گردد.

این شیرینی ها را می توانید در ظرف دربسته تا 4 روز در دمای اتاق و تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

سوالات متداول در مورد طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر، ساده ترین روشی است که با آن می توانید فقط با چند قلم ماده ساده و در دسترس، این شیرینی های خوشمزه را در خانه تهیه کنید. در ادامه، به بعضی از سوالات متداول شما در مورد درست کردن این شیرینی پاسخ می دهیم.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی زعفرانی و کاکائویی چیست؟

برای تهیه شیرینی نارگیلی زعفرانی، 1 قاشق چای خوری زعفران دم نموده و برای تهیه شیرینی نارگیلی کاکائویی، 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را به ترکیب موادتان اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی داخل توستر چیست؟

برای تهیه شیرینی نارگیلی داخل توستر، تمام مراحل را طبق دستور بالا طی کنید. توستر را از 15 دقیقه قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس شیرینی ها را به مدت حدودا 20 دقیقه و یا تا زمان طلایی شدن، در آن قرار بدهید تا بپزند.

شیرینی نارگیلی پفکی به سبک قنادی چگونه تهیه می گردد؟

برای هرچه بیشتر پفکی شدن شیرینی های شما، مرحله هم زدن مواد بسیار مهم است. مواد را آنقدر باهم مخلوط کنید تا سفیده تخم مرغ کف نموده و حالت پفکی به خود بگیرد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر و با فر ، خوشمزه و پفکی مثل قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر و با فر ، خوشمزه و پفکی مثل قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید