7 غذایی که باید در تور اسپانیا میل کنید

به گزارش پیوند تجارت، تور اسپانیا آن چنان مجذوب کننده و رویایی است که بسیاری افراد سفر به این کشور را نقطه عطف زندگی خود می دانند. اسپانیا در حال حاضر رتبه دومین کشور مجذوب کننده برای جهانگردان را به خود اختصاص داده و در سال گذشته میزبان بیش از 81 میلیون جهانگرد بوده است. جهانگردان ایرانی هم در سال های اخیر توجه ویژه ای به اسپانیا نشان داده اند.

7 غذایی که باید در تور اسپانیا میل کنید

در پاسخ به این استقبال، آژانس مسافرتی رز سفید جهان تورهای متفاوت و جذابی را به مقصد شهرهای مختلف اسپانیا طراحی و اجرا می نماید. جاذبه های اسپانیا بسیار متنوع است و یکی از این جاذبه ها، فرهنگ غنی غذایی این کشور است. در اسپانیا انگار هیچ چیزی از دست تاریخ در امان نمانده است؛ از تأثیر شدید تاریخ روی فرهنگ و جامعه ایبری های اروپا گرفته تا غذاهایی که طعم تاریخ در بافت آن ها رسوخ نموده است. رز سفید جهان از شما دعوت می نماید تا در تورهای اسپانیا، طعم هفت مورد از برترین غذاهای این کشور را امتحان کنید:

پالپو آلا گالگا

پالپو آلا گالگا یک غذای تهیه شده از اختاپوس گالیسیایی است. برای تهیه این غذای محبوب اسپانیایی، اختاپوس را خوب در آب می جوشانند و سپس آن را با فلفل قرمز، نمک طبیعی و روغن زیتون تفت می دهند. طعم این غذا بسیار لطیف و مطبوع است، ولی بافت گوشت اختاپوس ممکن است به مذاق بعضی افراد چندان خوش نیاید. در واقع گوشت اختاپوس دو نوع بافت متفاوت دارد: ماهیچه داخلی که حالت کشدار و جویدنی دارد و ماهیچه بیرونی (همان جایی که بادکش های اختاپوس در آن قرار گرفته است) که مثل پوست ماهی بسیار لغزنده است.

تورتیلا اسپانولا

بعضی تورتیلا اسپانولا را با نام املت اسپانیایی می شناسند. این املت از تخم مرغ همراه با سیب زمینی و (معمولا) پیاز تهیه می گردد؛ ولی بعضی از آشپزها ترجیح می دهند که مواد دیگری مانند میگو، قارچ یا ماهی مرکب نیز به آن اضافه نمایند. در خاتمه روی تورتیلا اسپانولا با پنیر تزئین و سرو می گردد. تقریبا در تمامی کافه ها و رستوران های اسپانیا نوعی از تورتیلا سرو می گردد و کافه ای که تورتیلا در منوی آن وجود نداشته باشد، یک کافه اسپانیایی محسوب نمی گردد.

گامباس آجیلو

گامباس آجیلو یا سیر-میگو، از میگوهای درشت سرخ شده در روغن زیتون همراه با سیر و تکه های فلفل چیلی تهیه می گردد. کمی کره، مقداری آبلیموی تازه، یک قاشق چایخوری فلفل قرمز و برگ جعفری از جمله مواد دیگری هستند که می توان به دلخواه به آن اضافه نمود. این غذا اصالتا به منطقه کاتالان تعلق دارد؛ ولی امروزه در تمامی بخش های اسپانیا، به ویژه مادرید می توان آن را یافت.

پائلا

پائلا یکی از غذاهای برنجی اسپانیا است. هر جایی که حرف از غذای اسپانیایی باشد، مطمئن باشید که نام پائلا را در آنجا خواهید دید. حتی بسیاری از آشپزها پائلا را مترادف با غذای اسپانیایی می دانند. این غذا نخستین بار در والنسیا، در سواحل شرقی اسپانیا متولد شده است؛ ولی امروزه در بخش های مختلف اسپانیا با مواد اولیه متفاوت سرو می گردد. دقت کنید که هر غذای برنجی زردی پائلا نیست. برنج، گوشت، مرغ، سبزیجات و حبوبات ازجمله مواد اولیه ای هستند که در تهیه پائلا نقش دارند. همانطور که متوجه شدید، هیچ گیاه یا گوشت دریایی برای این غذا استفاده نمی گردد؛ ولی بعضی آن را با میگو تزئین می نمایند. همسفر آژانس رز سفید جهان در سفر به والنسیا و بازدید از روستای ال پالمار طعم برترین پائلای جهان را در زادگاه آن تجربه می نمایند.

پسکادو فریتو

بسیاری معتقدند که پسکادو فریتو بیشتر از آنکه اسپانیایی باشد، یک غذای بریتانیایی است. این غذا نوعی ماهی سوخاری است که برترین دستور پخت آن به اندلس یا دقیق تر بگوییم، کادیس تعلق دارد. تفاوت اصلی این غذا با نوع بریتانیایی آن در نوع ماهی های آنها است. در کادیس از انواع مختلف ماهی ها برای تهیه پسکادو فریتو استفاده می گردد؛ ولی آشپزهای بریتانیایی معمولا فقط از ماهی کاد و ماهی پلایس استفاده می نمایند. بعلاوه قیمت آن در کادیس نسبت به بریتانیا بسیار ارزانتر است. میدان توپته در کادیس، مالاگا و گرانادا برترین مکان برای میل کردن این غذا هستند.

گازپاچو

گازپاچو نوعی سوپ اسپانیایی است که معمولا از آن با نام سوپ سرد نیز یاد می گردد. اگر گازپاچو را تجربه کنید، احتمالا شما هم با ما موافق باشید که نام سالاد مایع برای این غذا بسیار مناسب تر است. گوجه فرنگی پایه اصلی آن است؛ ولی در کنار آن خیار، فلفل سبز، سیر، روغن زیتون و نمک مواد دیگری هستند که گازپاچو را تکمیل می نمایند. چنانچه جز هواداران سبزیجات هستید و از گرمای اسپانیا به ستوه آمده اید، حتما گازپاچو را امتحان کنید.

پنیر مانچگو

پنیر مانچگو یا به زبان اسپانیایی گوئزو مانچگو نوعی پنیر سفت است که در منطقه کاستیلا لا مانچا و از شیر گوسفند اسپانیایی تهیه می گردد. این پنیر طعم نمکی داشته و معمولا با ژامون ایبریکو که نوعی ژامبون خشک مخصوص اسپانیا است، سرو می گردد. امکان خرید این پنیر تقریبا در سرتاسر اسپانیا ممکن است.

منبع: همگردی

به "7 غذایی که باید در تور اسپانیا میل کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 غذایی که باید در تور اسپانیا میل کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید