این خوراکی ها را باهم بخورید
به گزارش پیوند تجارت، سلامت خبرنگاران : بعضی از خوراکی هایی که باید باهم خورده شوند
بعضی از خوراکی ها را به صورت ترکیبی باید خورد تا در درمان بیماری ها موثر واقع شوند.
به گزارش پیوند تجارت، حتما شما هم پیش از این از متخصصان طب سنتی در خصوص ترکیب کردن بعضی از خوراکی ها شنیده بودید. از نظر آن ها خوردن ماست با شیره انگور، مصرف پنیر با گردو و... می تواند به حفظ سلامت شما یاری کند. اما انگار تنها متخصصان طب سنتی نیستند که ترکیب کردن خوراکی ها با یکدیگر را توصیه می نمایند.
محققانی که در حوزه تغذیه پژوهش می نمایند هم معتقدند که مصرف هم زمان بعضی از موادغذایی، می تواند تاثیرات مثبت آن ها را چندبرابر نموده و مانع تاثیرگذاری منفی شان بر بدن گردد.
جلوگیری از سرطان
سیب و توت فرنگی
چند عدد توت فرنگی را با تکه های سیب در مخلوط کن بریزید و ترکیبی که از آن ها درست شده را میل کنید. توت فرنگی وقتی با سیب همراه می گردد، یک بمب ضدسرطان را می سازد. به گفته محققان، برای بیشترکردن تاثیر ضدسرطان این میوه ها، می توانید انگور و انار را هم به آن ها اضافه کنید و با چند تکه گردو، خاصیت این معجون را چندبرابر کنید.
جلوگیری از بیماری های قلبی
نودل با کلم بروکلی
اگر حوصله یا وقت غذا درست کردن ندارید، به جای خالی کردن بسته نودل در بشقابتان، آن را با کلم بروکلی سرو کنید. پختن بروکلی تنها چند دقیقه از شما وقت می گیرد و در مقابل، باعث می گردد که ناهار کربوهیدراتی شما، زمینه را برای چاق یا بیمارشدنتان فراهم نکند. اگر به این ترکیب، کمی روغن زیتون و گوجه فرنگی خُردشده هم اضافه کنید و با فلفل دلمه تکه شده طعم دارش کنید، می توانید مطمئن شوید که تنها در 10دقیقه، یک ناهار ضدسرطان حاضر نموده اید و با خوردنش احتمال دچار شدنتان به بیماری های قلبی را کمتر نموده اید.
افزایش انرژی
اگر بدنتان کمبود آهن داشته باشد احتمالا در طول روز بیشتر احساس خستگی می کنید. در حالی که با مصرف پیاز، می توانید به جذب بهتر آهن در بدنتان یاری کنید. حالا اگر نخودسبز که به پاک سازی بدنتان یاری می نماید را با پیاز تفت داده شده و چند تکه سیب زمینی ترکیب کنید، یک بشقاب غذای انرژی بخش پیش رویتان قرار خواهد گرفت.
حفظ سلامت قلب
چای سبز و آب لیمو
به جای ترکیب کردن چای سبز و نبات، روی این نوشیدنی چند قطره آب لیموی تازه بچکانید. محققان می گویند زنانی که هر روز این ترکیب را مصرف می نمایند، کمتر به بیماری های قلبی-عروقی دچار می شوند و سیستم گوارش بدنشان بهتر فعالیت می نماید.
کاهش علائم PMS
کنجد و ماهی قزل آلا
زنانی که از دوره طولانی و سخت سندرم پیش از قاعدگی رنج می برند، می توانند با مصرف بیشتر ماهی قزل آلا و کنجد، نشانه های آزاردهنده قبل از قاعدگی را کمتر نمایند. با مصرف این ترکیب، بخش قابل توجهی از احتیاج روزانه بدنتان به ویتامین D تامین خواهد شد و این ویتامین زمینه را برای کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی فراهم خواهد نمود.
منبع: رکنا