طرز تهیه دو نوع سالاد هویج
به گزارش پیوند تجارت، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد.

به گزارش، معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی گردد و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میگردد، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. یادتان باشد سادگی این سالاد هیچ منافاتی با مزه خوب آن ندارد.
هویج (متوسط): 3 عدد
ماست: 1 تا 1.5 لیوان
روغن (زیتون): 2 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چای خوری
سیر (رنده شده): 2 حبه
سس (مایونز): 1 قاشق غذاخوری
شوید (تازه): میزان دلخواه
1. هویج ها را رنده کنید.
2. آن ها را به مدت 10 دقیقه با کمی نمک تفت دهید.
3. در یک کاسه بزرگ، هویج پخته شده، ماست، روغن زیتون، سیر، سس مایونز و شوید را با یکدیگر مخلوط کنید.
هویج: 3 عدد
سیب: 1 عدد
انار (دان شده): نصف لیوان
کشمش: 2 قاشق غذاخوری
عسل: 3 قاشق سوپ خوری
سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: به میزان لازم
1. ابتدا هویج را شسته و پوست بگیرید و با رنده درشت رنده بزنید. سیب را نیز پوست گرفته و به صورت مربعی خرد کنید.
2. عسل را داخل تابه ای ریخته و صبر کنید تا بجوشد و حباب بزند در این حالت عسل کاملا نرم و روان خواهد شد. هویج ها را داخل عسل ریخته و کاملا تفت دهید تا براق شوند. در سرانجام کشمش را هم به عسل اضافه کنید.
3. ظرفی را آماده کنید و هویج و کشمش را داخل آن بریزید و بعد سیب را هم به آن ها اضافه کنید.
4. آبلیمو و سس مایونز را با هم مخلوط نموده و روی سالاد بریزید و در سرانجام انار دان شده را روی سالاد ریخته و برای سرو آماده کنید.
در صورت تمایل کشمش را حذف کنید.
اضافه کردن مقداری گردوی خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
میتوانید به عسل مقداری زعفران هم اضافه کنید.
در صورت تمایل این سالاد را به همراه سالاد کاهو یا کلم سرو کنید.
منبع :وب سایت سوران
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان