این میوه قرمز جادو می نماید
به گزارش پیوند تجارت، مصرف منظم گریپ فروت می تواند فشار خون را بهبود بخشد. آنتی اکسیدان های موجود در گریپ فروت، عملکرد سلول های عروقی را بهبود بخشیده و به کاهش فشار خون یاری می نمایند.
خواص گریپ فروت در درمان فشار خون و بیماری های قلبی بر کسی پوشیده نیست. گریپ فروت میوه ای با طعمی نامتعارف از تندی و ترشی از خانوده مرکبات است. این میوه در دسته بندی میوه های استوایی قرار می گیرد و اصلی ترین منبع آن در کشورهایی مانند آمریکا، آفریقای جنوبی و برزیل است. با ما در مجله اینترنتی پیوند تجارت همراه باشید.
خواص گریپ فروت
گریپ فروت، این میوه استوایی ترش که در فصول زمستان و بهار در دسترس ماست از خواص بی شماری برخوردار است که آن را تبدیل به میوه مورد توصیه پزشکان می نماید. در ادامه تعدادی از این خواص را برای شما ذکر خوایم کرد.
1. سرشار از ویتامین C
گریپ فروت حاوی اندازه قابل توجهی ویتامین C است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می نماید.
2. مقادیر زیاد آنتی اکسیدان ها
این میوه حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند فلاونوئیدها و لیکوپن است که می تواند در مقابله با آسیب های اکسیداتیو و کاهش التهاب بدن موثر باشد.
3. کاهش خطر بیماری های قلبی
خواص گریپ فروت در کاهش ابتلا به بیماری های قلبی مانند فشار خون و کلسترول بالا بسیار چشمگیر است. مصرف روزانه این میوه برای افرادی که فشار خون بالا دارند، تاثیراتی محسوس به همراه دارد.
4. حفظ سلامت مغز
ترکیبات موجود در گریپ فروت می توانند به بهبود عملکرد مغز و کاهش خطر اختلالات مرتبط با سن، مانند آلزایمر، یاری نمایند.
5. حفظ سلامت پوست
ویتامین C موجود در گریپ فروت به فراوری کلاژن در پوست یاری نموده و سلامتی و زیبایی پوست را تسهیل می نماید. خواص گریپ فروت برای پوست از شفافیت گرفته تا آبرسانی متنوع است.
6. کاهش خطر سرطان
بعضی تحقیقات نشان داده اند که مصرف گریپ فروت ممکن است خطر ابتلا به بعضی از انواع سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
7. کاهش خطر چاقی
گریپ فروت میوه ای کم کالری حاوی اندازه زیادی فیبر است که در کاهش اشتها و کنترل وزن اثر بسزایی دارد.
موارد منع مصرف گریپ فروت
خواص گریپ فروت در کسانی که شرایط سلامتی متفاوتی دارند ممکن است به عوارض تبدیل گردد. در زیر ماین مسائل احتمالی مصرف گریپ فروت را آنالیز خواهیم کرد:
1. تداخل با داروها
گریپ فروت می تواند با بعضی داروها تداخل ایجاد کند. این میوه می تواند فعالیت آنزیم هایی که در فرایند تجزیه و هضم داروها در کبد نقش دارند، مختل کند. این اتفاق باعث افزایش مقدار دارو در بدن شده و عوارض جانبی ناخواسته ای را ایجاد می نماید.
بعضی از داروهایی که با گریپ فروت تداخل دارند عبارتند از: داروهای خوراکی کلسیم کانال بلوکرها، بعضی آنتی هیستامین ها، بعضی داروهای ضد افسردگی، داروهای استاتین (مانند سیمواستاتین) و بعضی داروهای چرک خشک کن.
2. تأثیر بر کبد
مصرف بیش از حد گریپ فروت می تواند بر کبد تأثیری منفی داشته باشد، به خصوص در افرادی با مسائل کبد. گریپ فروت به دلیل محتوای بالای آنزیم های کبدی، باعث افزایش فعالیت آنزیم های کبدی شده و در بعضی افراد مسائلی مانند التهاب یا تحریک کبدی را ایجاد خواهد نمود.
3. حساسیت پوستی
در بعضی افراد با پوست حساس، ممکن است خواص گریپ فروت تبدیل به ضرر بزرگی برای ایجاد بثورات پوستی گردد.
در صورتی که شما داروی خاصی مصرف می کنید یا مسائل سلامتی خاصی دارید، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید تا در خصوص مصرف گریپ فروت و تداخلات ممکن با داروها یا شرایط سلامتی شما توصیه های لازم را دریافت کنید.
پیشنهاد مطالعه: روشی تهاجمی برای لاغری در کوتاه ترین زمان را بخوانید.منبع: پیام دلتا