معرفی تخم هندوانه و خواص درمانی آن
به گزارش پیوند تجارت، نرم کننده سینه و برطرف کننده اخلاط خونی، متلاشی و خارج کننده سنگ کلیه و دفع کننده کرم های معده و روده، سرشار از مواد غذایی و تقویت کننده معده، هضم کننده غذا و تقویت کننده حافظه بچه ها می باشد. ضمناً برای

نویسنده: صمصام صانعی
تعیینات ظاهری:
شکل ظاهری تخم هندوانه با توجه به نژاد و واریته های آن از نظر رنگ متنوع است و به رنگ های سیاه، قرمز، سفید یا زرد می باشد.طبیعت:
طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و تر است.ترکیبات شیمیایی:
روغن ثابت، بتاپیرازول، ایلالامین، ال.گلوتامیک اسید و آنزیم اوره آز در آن تعیین شده است.نحوه مصرف:
به طور معمول مصرف خوراکی دارد. نوعی از تخم هندوانه که معمولاً سیاه رنگ می باشد در طب سنتی کاربرد داشته و برای درمان بیماری ها نحوه و میزان مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می نماید.خواص درمانی:
نرم کننده سینه و برطرف کننده اخلاط خونی، متلاشی و خارج کننده سنگ کلیه و دفع کننده کرم های معده و روده، سرشار از مواد غذایی و تقویت کننده معده، هضم کننده غذا و تقویت کننده حافظه بچه ها می باشد. ضمناً برای سوزش ادرار، زخم مثانه و زخم معده هم مفید است. در استعمال خارجی استفاده از جوشانده آن به صورت غرغره مفید برای برفک و تاول های دهان و پودر آن به صورت ماسک لطیف و شفاف کننده پوست صورت می باشد.بیشتر بخوانید: هندوانه و خواص آن
منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون
تاریخ انتشار: 7 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 7 آبان 1400
گردآورنده: tejaratlink.gigablog.ir
شناسه مطلب: 11243
به "معرفی تخم هندوانه و خواص درمانی آن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی تخم هندوانه و خواص درمانی آن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید