فواید باورنکردنی انبه برای سلامتی
به گزارش پیوند تجارت، انبه، میوه خوش طعم استوایی است که خواص عالی برای سلامت بدن دارد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان ها، فیبرها و ویتامینC است و می توان علاوه بر مصرف معمولی در این روزهای گرم، در ترکیب انواع سالاد و دسر نیز از آن استفاده کرد.
ادامه به فواید عادت به خوردن این میوه خوشبو خواهیم پرداخت که به ترتیب عبارتند از:
منبع غنی از ریزمغذی ها
انبه سرشار از ویتامین ها و موادمعدنی به خصوص ویتامینC است به طوری که 100 گرم آن می تواند 46 درصد از نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. همچنین، انبه منبع غنی از ویتامین های A و E، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها، بتاکاروتن و نیاسین است. این ترکیبات به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و تاثیر ضدخستگی نیز دارد.
پیشگیری از سرطان
انبه حاوی مقدار فراوان پلی فنول هاست که ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی محسوب می شوند و از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند. البته وجود ویتامینC نیز چنین تاثیری دارد و رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان پروستات را کاهش می دهد. البته این میوه در جلوگیری از پیشرفت سرطان کولون و کبد هم موثر است.
محافظت از قلب
انبه حاوی فیبرهای گوارشی از جمله پکتین است. این فیبرها کلسترول بد خون را کاهش می دهند و در کنار پتاسیم بالا به تنظیم ریتم قلب و حفظ فشار خون طبیعی کمک می کنند.
بهبود روند هضم
انبه حاوی آنزیم های گوارشی است که به تجزیه پروتئین ها کمک می کند و روند هضم را بهبود می دهد. همچنین، مصرف انبه برای بهبود سوزش معده موثر است. مقدار فیبر فراوان آن نیز در پیشگیری از یبوست موثر است و به عملکرد بهتر کولون کمک می کند.
تقویت حافظه
انبه برای بچه هایی که تمرکز کافی برای درس خواندن ندارند، بسیار مفید است زیرا اسید گلوتامین دارد که به تحریک حافظه و عملکرد مطلوب سلول ها کمک می کند. اسید گلوتامین در دفع مواد سمی از مغز نیز نقش دارد و عامل پیشگیری از تحلیل عملکرد شناختی است. البته مقدار فراوان ویتامین B6 و آهن نیز به تحریک عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک می کند.
مفید برای افراد لاغر
خوردن انبه به افرادی که تمایل به افزایش وزن دارند، توصیه می شود زیرا 100 گرم آن حدود 75 کیلوکالری دارد. خوردن انبه رسیده همراه شیر به دلیل پروتئین بالا می تواند به افزایش وزن کمک کند. البته در این صورت نه تنها وزن افزایش می یابد بلکه رشد توده عضلانی نیز تقویت می شود.
منبع: گردشبان