ضرورت افزایش نظارت بر کیفیت تجهیزات هتلینگ بیمارستانی
به گزارش پیوند تجارت، یک تولیدکننده تجهیزات هتلینگ بیمارستانی، نخستین خواسته فعالان برتر این صنعت را افزایش سخت گیری های دولتی در مورد کیفیت محصولات دانست و گفت: اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی، نظارت دقیقی در این حوزه ندارد.
مهدی قناجهان، مدیرعامل شرکت رادطب نقش جهان در گفت وگو با خبرنگار بازار پیوند تجارت با اشاره به نبود استاندارهای ملی برای تولید تجهیزات هتلینگ در کشور، افزود: اکنون کیفیت محصولات به عملکرد خود شرکت ها بستگی دارد و هر بنگاهی که از آزمایشگاه مجهز برای تست تولیداتش برخوردار باشد استانداردهای داخلی را به این منظور تدوین می کند.
وی ادامه داد: افراد کم تخصصی که در این حوزه فعالیت دارند با سوءاستفاده از شرایط موجود، اقدام به تولید یا واردات محصولات بی کیفیت با قیمت پایین می کنند.
این فعال بخش خصوصی گفت: با توجه به اینکه گروه بازار هدف این محصولات از جمله بیمارستان ها و درمانگاه ها، اغلب از شرایط اقتصادی خوبی برخوردار نیستند به خرید محصولات ارزان قیمت بدون توجه به کیفیت آنها تمایل دارند.
قناجهان با اشاره به قرار دریافت محصولات هتلینگ در گروه خطر C افزود: چنین کالاهایی ریسک مستقیم جانی برای مصرف کنندگان ندارند اما بی توجهی به کیفیت آنها می تواند در درازمدت برای کاربران اعم از پرستاران و کارکنان اتاق عمل و همچنین بیماران آسیب های فراوانی در پی داشته باشد.
به گفته وی، امکان ایجاد زخم و به دنبال آن عفونت های بیمارستانی و حتی انتقال انواع بیماری های واگیردار از جمله خطرهایی است که سلامت کاربران و بیماران را در این شرایط تهدید می کند.
مشکل کمبود نقدینگی به دنبال پرداخت نشدن مطالبات
مدیرعامل شرکت رادطب، نبود نظارت های کیفی را بزرگ ترین مشکل صنعت هتلینگ بیمارستانی توصیف کرد و مدعی شد: پرداخت نشدن مطالبات بنگاه ها از سوی بیمارستان ها و دانشگاه های علوم پزشکی مشکل دیگری است که فعالان این حوزه با آن روبه رو هستند.
قناجهان ادامه داد: در چنین شرایطی بنگاه ها با مشکل کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش روبرو می شوند و این امر آنها را در برابر نوسانات اقتصادی آسیب پذیر می کند.
این فعال بخش خصوصی در عین حال گفت: با وجود مسائل بسیاری که صنعت تجهیزات پزشکی با آن روبرو است و حتی در شرایط رکود اقتصادی، این صنعت از رشد برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: بنگاه های فعال در حوزه تولید کالاهای پزشکی در صورت برخورداری از حمایت های دولتی می توانند حضور چشمگیری در بازارهای جهانی داشته باشند.
مدیرعامل شرکت رادطب افزود: سرمایه گذاری صادرات محور در این صنعت علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور، ارزآوری بالایی دارد و باعث ایجاد اشتغال مولد نیز می شود.
رایزنی برای صادرات محصول به اروپا و آسیا
قناجهان با اشاره به سابقه 50 ساله شرکت رادطب نقش جهان، در صنعت کشور گفت: این مجموعه در زمینه تولید انواع تجهیزات هتلینگ استیل بیمارستانی، اتاق عمل و CSSD فعالیت می کند.
وی ادامه داد: محصولات شرکت به عراق صادر شده اند و رایزنی هایی برای صدور کالا به کشورهای اروپایی و آسیای مرکزی در جریان است.
این فعال اقتصادی با اشاره به حضور رادطب در هر سه دوره نمایشگاه هرمزهلث، گفت: به دلیل وجود جاذبه های گردشگری در کیش، فعالان و مصرف کنندگان بازار تجهیزات پزشکی ترغیب می شوند با حضور در این جزیره علاوه بر بازدید از نمایشگاه از چنین جاذبه هایی نیز بهره بگیرند.
به گزارش پیوند تجارت سومین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی هرمزهلث دوازدهم تا چهاردهم آذر ماه در کیش برگزار گشت.
منبع: خبرگزاری ایسنا