خوردن گردوهای سیاه خطرناک است؟
به گزارش پیوند تجارت، متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره مصرف گردوهای سیاه شده توضیحاتی داد.
به گزارش پیوند تجارت، غزاله اسلامیان گفت: مهم ترین علت سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از حد هوا در فصل تابستان، کمبود بعضی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیرهنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است.
وی با اشاره به اینکه اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو باعث سیاه شدن آن می گردد، اضافه کرد: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم ممکن است باعث این امر گردد.
اسلامیان با اشاره به اینکه بعضی آفت ها، باکتری ها، قارچ ها و یا مگس پوست گردو هم می تواند باعث سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن گردد، گفت: اگر مغز گردو فقط کمی سیاه است ولی طعم آن عوض نشده، بوی بدی نمی دهد و لزج نشده مسئله ای برای استفاده ندارد.
منبع: همشهری آنلاین