نگاهی دوباره به عظیم ترین گوشی های ساخته شده

به گزارش پیوند تجارت، روزی روزگاری گوشی های غول پیکر استثناء محسوب می شدند و شرکت ها به دنبال ساخت عظیمترین گوشی ها نبودند. تا همین چند سال قبل گوشی های دارای نمایشگرهای 4.7 تا 5 اینچ نرمال محسوب می شدند و اگر عظیم تر بودند به عنوان فبلت یاد می شدند. اما در سال 2020 پیدا کردن گوشی های اندرویدی جمع وجور به کار تقریبا غیرممکنی بدل شده و نمایشگرها کماکان در حال افزایش اندازه هستند.

نگاهی دوباره به عظیم ترین گوشی های ساخته شده

اما چطور به شرایط فعلی رسیده ایم؟ به مناسبت عرضه گلکسی نوت 20 اولترا، نگاهی دوباره به تعدادی از عظیمترین گوشی های ساخته شده می اندازیم که مرز بین گوشی و تبلت را کمرنگ نموده اند و در زمینه مرگ گوشی های جمع وجور تاثیرگذار بوده اند. از آنجایی که کل سری گلکسی نوت به داشتن ابعاد عظیم شهرت دارند، در این فهرست به آن ها نمی پردازیم.

گلکسی مگا (2013)

  • اندازه نمایشگر: 6.3 اینچ
  • ابعاد: 167.6 در 88 در 8 میلی متر
  • وزن: 199 گرم

سری گلکسی نوت تنها گوشی های غول پیکر سامسونگ محسوب نمی شوند و در سال 2013 گلکسی مگا با نمایشگر بسیار عظیمی معرفی شده است. طول این گوشی بیش از 167 میلی متر و عرض آن حدود 90 میلی متر بود و در این بدنه نمایشگر 6.3 اینچی تعبیه شده بود.

گلکسی مگا در آن موقع یکی از عظیمترین گوشی ها به حساب می آمد. نمایشگر آن در مقایسه با رقبای خود مانند HTC One M7، نکسوس 5، آیفون 5 اس و حتی گوشی های ساخت سامسونگ مانند گلکسی نوت 3 و گلکسی اس 4 اندازه بسیار عظیم تری داشت. روی هم رفته نمایشگر این گوشی آن قدر عظیم محسوب می شد که استفاده از آن با یک دست تقریبا غیرممکن بود.

از معایب آن هم می توانیم به ضعیف بودن سخت افزار اشاره کنیم. قلب تپنده این گوشی تراشه اسنپ دراگون 400 بود و فقط از 8 گیگابایت حافظه داخلی بهره می برد. همچنین می توانیم به دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی آن هم اشاره کنیم. کاربران خواهان مدل کوچک تر می توانستند مدل 5.8 اینچی این گوشی را خریداری نمایند که این مدل از امکانات سخت افزاری ضعیف تری نسبت به برادر عظیم تر خود بهره می برد.

گلکسی مگا با قیمت 570 دلار روانه بازار شد اما در همان زمان بسیاری از کاربران ترجیح دادند که گوشی جذاب تر و بهتر گلکسی نوت 3 را با قیمت 700 دلار خریداری نمایند.

سونی اکسپریا Z اولترا (2013)

  • اندازه نمایشگر: 6.4 اینچ
  • ابعاد: 179.4 در 92.2 در 6.5 میلی متر
  • وزن: 212 گرم

حدود یک ماه پس از عرضه گلکسی مگا، سونی هم با عرضه اکسپریا Z اولترا شانس خود را در زمینه ساخت یک گوشی بسیار عظیم امتحان کرد که البته این گوشی از تعیینات پرچم داران بهره می برد. گوشی Z اولترا مجهز به نمایشگر بسیار عظیم 6.44 اینچی بود و طول و عرض آن هم به ترتیب به حدود 179 و 92 میلی متر می رسید.

سونی برای این گوشی از نمایشگر 1080p، تراشه اسنپ دراگون 800، 16 گیگابایت حافظه رم و 2 گیگابایت حافظه داخلی استفاده کرد و به همین خاطر از لحاظ سخت افزاری حرف زیادی برای گفتن داشت.

  • چرا گوشی های هوشمند این قدر سنگین هستند؟

شیائومی می مکس 3 (2018)

  • اندازه نمایشگر: 6.9 اینچ
  • ابعاد: 176.2 در 87.4 در 8 میلی متر
  • وزن: 221 گرم

پنج سال بعد از عرضه گلکسی مگا و اکسپریا Z اولترا ابعاد گوشی ها همچنان رو به افزایش بود. در سال 2018 شیائومی تصمیم گرفت عظیمترین گوشی خود را به نام می مکس 3 با نمایشگر 6.9 اینچی روانه بازار کند. این گوشی علی رغم اندازه بسیار عظیم و امکانات جذابی که داشت، با قیمت مناسبی به دست کاربران رسید.

این گوشی از نمایشگر کم حاشیه ای بهره می برد و بدنه آن هم از جنس آلومینیوم بود. همچنین به لطف داشتن باتری 5500 میلی آمپر ساعتی، این باتری تا دو روز می توانست انرژی مورد احتیاج را تامین کند.

همانطور که گفتیم، این گوشی با قیمت بسیار مناسبی روانه بازار شد. در آن دوران که گوشی های دارای نمایشگرهای عظیم قیمت بسیار بالایی داشتند، می مکس 3 در بازار چین فقط 250 دلار قیمت داشت که باعث شد در ادامه تعداد بیشتری از گوشی های مقرون به صرفه با نمایشگرهای عظیم روانه بازار شوند.

هواوی میت 20 ایکس (2018)

  • اندازه نمایشگر: 7.2 اینچ
  • ابعاد: 174.6 در 85.4 در 8.2 میلی متر
  • وزن: 232 گرم

در تمام مطالب مربوط به عظیمترین گوشی های ساخته شده بدون شک باید به این گوشی غول پیکر ساخت هواوی اشاره نمود. این گوشی با داشتن نمایشگر 7.2 اینچی توانست تمام رقبا را کنار بزند و به لطف اسپیکرهای استریو و تراشه کایرین 980 یک سیستم سرگرمی ایدئال برای کاربرانی بود که مسئله ای با ابعاد بسیار عظیم این گوشی نداشتند.

اگرچه این گوشی از لحاظ اجرای بازی های سنگین عملکرد معمولی داشت ولی در همان زمان در نقد و آنالیز های صورت گرفته، ایجاد تعادل بین تجربه کاربری گوشی و ارائه ابعاد عظیم در حد و اندازه های تبلت مورد ستایش قرار گرفته است.

  • چرا گوشی های هوشمند شکل و شمایل مشابهی دارند؟

گلکسی اس 20 اولترا (2020)

  • اندازه نمایشگر: 6.9 اینچ
  • ابعاد: 166.9 در 76 در 8.8 میلی متر
  • وزن: 220 گرم

آخرین گوشی این فهرست گلکسی اس 20 اولترا است که با نمایشگر 6.9 اینچی معرفی شده. این گوشی در کنار نوت 20 اولترا از عظیمترین نمایشگر استفاده شده در بین گوشی های سامسونگ بهره می برد؛ البته در این رده بندی ما گوشی های تاشو را لحاظ ننموده ایم.

اگرچه نمایشگر گلکسی اس 20 اولترا از بیشتر گوشی های موجود در این فهرست عظیم تر است، اما از تمام آن ها کوتاه تر و باریک تر محسوب می گردد که نشان دهنده پیشرفت به دست آمده طی این سال ها است. در این بدنه بسیار عظیم باتری 5000 میلی آمپری تعبیه شده که حتی در صورت فعال سازی رفرش ریت 120 هرتز نمایشگر همچنان می توانید از عمر باتری مناسبی استفاده کنید.

گوشی های غول پیکر تا مدت ها غیر از اندازه بسیار عظیم حرف زیادی برای گفتن نداشتند و ضعف های مختلف آن ها را نمی توانستیم کتمان کنیم. اما سامسونگ با عرضه اس 20 اولترا و نوت 20 اولترا نشان داد که این گوشی ها می توانند از بهترین تعیینات و امکانات بهره ببرند و انواع سلیقه ها را راضی نگه دارند.

ادامه افزایش اندازه نمایشگر با گوشی های تاشو

در حال حاضر بهره گیری گوشی ها از نمایشگرهای بسیار عظیم به پدیده ای عادی بدل شده اما کاملا تعیین است که شرکت ها کماکان می خواهند به افزایش اندازه نمایشگرها ادامه دهند. اما حالا برای ادامه این فرایند از نمایشگرهای تاشو استفاده می گردد و در این میان باید به گوشی هایی مانند سرفیس Duo هم اشاره کنیم که از نمایشگر دوگانه بهره می برند.

این گوشی ها اگرچه قیمت بسیار بالایی دارند و هنوز از لحاظ دوام با ضعف های مختلفی روبرو هستند، اما نشان می دهند که فرایند افزایش اندازه نمایشگرها به لطف گوشی های تاشو به این زودی ها متوقف نخواهد شد.

همانطور که در ابتدای مطلب گفتیم، در این مطلب فقط به تعدادی از نمونه های مشهور عظیمترین گوشی های فراوری شده پرداختیم و در این زمینه می تواند به نمونه های متعددی اشاره نمود. اما در هر صورت نظرتان در خصوص این گوشی های غول پیکر چیست؟ آیا ترجیح می دهید گوشی شما مجهز به نمایشگر بسیار عظیم باشد یا اینکه به نمایشگرهای کوچک تر علاقه دارید؟ نظرتان را در بخش کامنت ها با ما و دیگران در میان بگذارید.

  • 5 باور نادرست ولی رایج در خصوص گوشی های هوشمند

منبع: Android Authority

منبع: دیجیکالا مگ

به "نگاهی دوباره به عظیم ترین گوشی های ساخته شده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاهی دوباره به عظیم ترین گوشی های ساخته شده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید