ابداع سیستم نو برای شناسایی صحبت های خاموش ناشنوایان

به گزارش پیوند تجارت به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این ابداع تازه برای یاری به افراد کم شنوا است که نمی توانند همواره با یاری زبان اشاره با افراد دیگر ارتباط برقرار نمایند. بعلاوه می توان در حوزه نظامی و زمانی که ارتباطات رادیویی به علت سروصدای محیطی پیچیده می گردد، از این دستاورد استفاده کرد.

ابداع سیستم نو برای شناسایی صحبت های خاموش ناشنوایان

هنگام ادا شدن کلمات در دهان فرد، فناوری مذکور با استفاده از حسگرهای کشش هرگونه انبساط و انقباض در صورت را ردیابی می نماید و در مرحله بعد از یک الگوریتم یادگیری عمیق برای تبدیل حرکات صورت به کلمات استفاده می گردد.

تائمین کیم از دانشکده مهندسی برق و الکترونیک یونسی در این باره می گوید: حسگرهای کشش که به صورت متصل می شوند، هنگام صحبت فرد کشیده یا کوتاه می شوند. ویژگی های الکتریکی این حسگرهای فشار نیز برحسب همین موارد تغییر می نماید.

این سیستم تا به امروز توانسته مجموعه ای شامل 100 لغت را شناسایی کند و دقت آن نیز 88 درصد اعلام شده است. حسگرهای مذکور بعلاوه در برابر عرق و چربی پوست مقاوم هستند. جالب آنکه این ابزارها در مقایسه با دستگاه های مشابه میزان کوچکتری دارند.

کوچکتر بودن حسگر به معنای آن است که حسگرهای بیشتری را می توان روی صورت فرد به کار برد و در نتیجه واژه های ادا شده را بهتر می توان درک کرد.

کیم در این باره می گوید: برای طبقه بندی و شناسایی اصوات بیشتر، به اطلاعات با وضوح بیشتری احتیاج است. به همین علت محققان اکنون سعی دارند یک سیستم خوانش صحبت خاموش ابداع نمایند که حسگرهای کشش قابل پوشیدن را با مدارهای یکپارچه ترکیب کند که به طور نرمال در فراوری نمایشگر یا نیمه رسانا به کار می رود. اگر بتوانیم میزان اطلاعات را افزایش دهیم، سیستم می تواند واژه ها و جملات بیشتری را شناسایی کند، پیش بینی می کنیم در آینده افرادی با اختلالات زبانی بتوانند در زندگی روزمره به راحتی محاوره نمایند.

این تحقیق در نشریه نیچر کامونیکیشنز منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "ابداع سیستم نو برای شناسایی صحبت های خاموش ناشنوایان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ابداع سیستم نو برای شناسایی صحبت های خاموش ناشنوایان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید